Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Prijzen en kosten

De prijzen van Bloomincard kaarten zijn inclusief 21% BTW. Cadeaubonnen zijn vrijgesteld van btw.

Verzendkosten in Nederland zijn variabel. Voor een enkele Bloomincard zijn de verzendkosten 1,95. Voor Bloomincard met tulpen (als brievenbuspost) zijn de verzendkosten 3,95. De verzendkosten van Bloomincard samen met een plant of gerbera's zijn 5,95. Bij meer producten in één bestelling die samen in een doos passen betaalt u maximaal €6,95 per bestelling. Voor meer informatie over de verzendenkosten voor bestemmingen in het buitenland neem contact met ons op.

Bezorginformatie webshop

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen te leveren. Dit doen wij met PostNL. Voldoet het product niet aan uw verwachting, dan kunt u deze kostenloos retourneren, binnen 14 dagen na aankoopdatum. Neem hiervoor contact met ons op d.m.v. het contactformulier. Uw verzoek zal binnen 3 werkdagen in behandeling genomen worden.

Hoe zit het met het recycling?

Je kunt de bloemen in de vaas laten totdat ze op zijn. Nadat je de bloemen bij het GFT hebt gedaan, kun je de speciale perforatie randen op de hoeken van de vaas losscheuren en het plastic zakje er uit trekken. Doe het plastic en het karton bij gescheiden afval.

Waar wordt Bloomincard gefabriceerd?

Bloomincard wordt volledig in Nederland gefabriceerd.

Wie maakt de designs?

De huidige designs zijn allemaal ontworpen door Marjolein van der Burg, uitvinder van het product Bloomincard. We zijn wel op zoek naar differentiatie in designstijlen, dus weet of ben jij een ontwerper van leuke, moderne en frisse designs, neem dan contact met ons op via info@bloomincard.nl.

Ontvang ik een factuur?

Ja, deze wordt alleen niet standaard meegeleverd, dus stuur ons een kort mailtje, dan mailen wij de factuur z.s.m.

Wat is de levertijd van een losse kaart?

Over het algemeen proberen we de volgende werkdag te laten bezorgen, maar we garanderen binnen 2 werkdagen.

Wat is de levertijd van de businessbox?

Afhankelijk van onze voorraad leveren wij in het algemeen binnen 5 werkdagen.

Kan ik voor mijn bedrijf of instelling een unieke kaart laten ontwerpen?

Ja, dit kan zeker. Zowel een volledig ontworpen kaart, als een standaardkaart met alleen een aangepaste voorzijde, behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op via info@bloomincard.nl .