Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Prijzen en kosten

De getoonde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Cadeaubonnen zijn vrijgesteld van btw.

Verzendkosten in Nederland zijn variabel. Voor een losse Bloomincard zijn de verzendkosten 1,95. Voor Bloomincard met tulpen of piccolini's (als brievenbuspost) zijn de verzendkosten 3,95. De verzendkosten van Bloomincard samen met een plant of germinis zijn 5,95. Ook leveren wij in Belgie. Voor meer informatie over de verzendenkosten voor bestemmingen in het buitenland neem contact met ons op.

 

Bezorginformatie webshop

 Indien u voor 11:30 uur uw bestelling afrondt, kan het cadeau de volgende dag bezorgd worden. Bezorging van bloemen wordt gedaan door Packs. U ontvangt een track & trace code, zodat u het cadeau kunt volgen.

 

Hoe zit het met het recycling?

Je kunt de bloemen in de vaas laten totdat ze op zijn. Nadat je de bloemen bij het GFT hebt gedaan, kun je de speciale perforatie randen op de hoeken van de vaas losscheuren en het plastic zakje er uit trekken. Doe het plastic en het karton bij gescheiden afval.

 

Waar wordt Bloomincard gefabriceerd?

Bloomincard wordt volledig in Nederland gefabriceerd.

 

Wie maakt de designs?

De huidige designs zijn allemaal ontworpen door Marjolein van der Burg, uitvinder van het product Bloomincard. We zijn wel op zoek naar differentiatie in designstijlen, dus weet of ben jij een ontwerper van leuke, moderne en frisse designs, neem dan contact met ons op via info@bloomincard.nl.

 

Ontvang ik een factuur?

Ja, u ontvangt automatisch een factuur. Bedrijven kunnen indien gewenst een btw factuur gemaild krijgen.

 

Wat is de levertijd van een losse kaart?

Over het algemeen proberen we de volgende werkdag te laten bezorgen, maar we garanderen binnen 2 werkdagen.

 

Wat is de levertijd van de businessbox?

Afhankelijk van onze voorraad leveren wij in het algemeen binnen 5 werkdagen.

 

Kan ik voor mijn bedrijf of instelling een unieke kaart laten ontwerpen?

Ja, dit kan zeker. Zowel een volledig ontworpen kaart, als een standaardkaart met alleen een aangepaste voorzijde, behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op via info@bloomincard.nl .