Relatiegeschenken

Relatiegeschenk-door-brievenbus

Je werknemers of relaties verrassen met een persoonlijk en vrolijk geschenk, dat wil jij toch ook?

Bloomincard is een wenskaart die je heel eenvoudig uitklapt naar een waterdichte vaas. Aangezien de buitenkant van karton is, kan het design helemaal op maat ontworpen worden. Een persoonlijk bericht mag natuurlijk niet ontbreken, dus die plaatsen wij er voor jou in. Vervolgens staan er diverse kwekers klaar om jouw unieke geschenk in te pakken en op te sturen naar jouw relaties.

Ben je benieuwd naar Bloomincard vraag dan hieronder een proefexemplaar aan!

 

 Customized
 Unieke vaas
 Persoonlijk bericht
 Vers van de kweker
 Bezorging thuis of op de werkplek
 Voordelig geprijsd

= Compleet cadeau

Vraag proefexemplaar en/of offerte 

Customized

Gepersonaliseerd-relatiegeschenk-1

Ontwerp wenskaart

Een andere mogelijkheid is dat je één van onze bestaande designs kiest en daar eventueel een logo in laat zetten. Onze ontwerper denkt graag met je mee!

Relatiegeschenk-met-logo-2

Design met eigen logo

De voorzijde van de wenskaart kan volledig naar eigen design gemaakt worden. Deze mag je dus zelf aanleveren, maar heb je geen inspiratie of wil je je gewoon laten verrassen, dan kunnen wij gratis een concept ontwerp maken.

 

 

Patroon

Customized print van de vaas

Denk ook aan de vaas, want het patroon en de kleur mag je ook zelf kiezen. Kies één van de bestaande patronen of bedenk zelf een leuk patroon! Bijvoorbeeld je logo in bepaalde volgorde herhalen.

Persoonlijk bericht & vers van de kweker

Cadaeautip-voor-relaties

Persoonlijk bericht

Natuurlijk plaatsen wij je persoonlijke bericht in de kaartvaas! Wil je er zelf ook nog een brief aan toevoegen? Bijvoorbeeld omdat je wilt terugblikken op het afgelopen jaar en dat lukt niet in een paar zinnen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

vers-van-de-kweker

Vers van de kweker

Jaaaaa, vers van de kweker, de pakketten worden zelfs op de kwekerij ingepakt! Daardoor blijven de bloemen nóg langer staan. Naast dat we met een aantal vaste kwekers van tulpen, gerbera's en trosanjers werken, hebben wij ook contacten met kwekers van bijvoorbeeld luchtzuiverende planten.

Relatiegeschenk-thuisbezorgd

Bezorging thuis of op de werkplek!

Of je je werknemers nu thuis wilt verrassen of op de werkplek, wij zorgen ervoor. Naar 1 locatie brengen scheelt bezorgkosten, maar thuis laten bezorgen kan ook al vanaf € 3,95 voor brievenbusbloemen. De adressen kunnen via de website veilig en eenvoudig worden geupload.