Cadeautip: Bloomincard met planten

Planten met een uniek design en een persoonlijk bericht!


Planten met een uniek design en een persoonlijk bericht!

Cadeautip: verras met Bloomincard en een plant.

Heeft er iemand een bijzondere prestatie verricht, is er een "Einstein" geslaagd voor het examen, wil je iemand sterkte wensen, feliciteren, welkom heten of veel geluk met de nieuwe woning wensen? Kortom, verdient iemand het om even in het middelpunt van de belangstelling te staan? Dan hebben wij als cadeautip deze speciale kaartvazen met een leuk, bijzonder plantje! En sinds kort kunnen we dit leuke concept ook laten bezorgen!

Het geheel wordt in een handige doos bezorgd door Postnl. Indien je voor 12:00 uur bestelt, kunnen wij het de volgende dag nog laten bezorgen. Zondag is geen bezorgdag. Geef tijdens het bestelproces de gewenste bezorgdatum op en vergeet geen tekst mee te geven. Dat maakt het cadeau compleet!

Plantje uitverkocht of wil je er bloemen bij geven? Al onze designs zijn te combineren met een mooie bos bloemen of een plant met potmaat 12cm (11 kan ook). Bestel de kaart los en koop er zelf een leuke plant of vrolijke bos bloemen bij of laat ons binnenkort met een verse bos gerbera's bezorgen, rechtstreeks van de kweker. Zeker weten dat je indruk maakt!

X