Bezorgen van bloemen

Bloomincard werkt samen met verschillende kwekers van tulpen, anjers en gerbera’s en piccolini's. Wanneer je als klant je bestelling plaatst, worden de bloemen s’ ochtends vers en met zorg ingepakt door de kweker. Onze voorraad kaartvazen ligt bij de kweker dus hij of zij zorgt er voor dat je persoonlijke tekst in de kaartvaas komt te staan. De koerier haalt het cadeaupakket vervolgens bij de kweker op en zorgt voor de bezorging.

Zo worden de bloemen niet eerst naar de veiling of tussenhandel vervoerd. Beter voor de bloemen en beter voor het milieu!

Nog een groot voordeel van ‘vers van de kweker’ is dat de kweker precies weet hoe de bloemen verpakt moeten worden, zodat ze zo mooi en vers mogelijk bij de ontvanger aankomen.

Zo worden de Piccolini’s door kwekerij Gerbera United speciaal in een hartje gedaan om ze tijdens het transport te beschermen tegen verschuiving.

En de Germini’s worden beschermd in een luxe doos met binnenwerk.

 

Daarbij geeft de kweker verrassende verzorgingstips waarmee de ontvanger zo lang mogelijk van het vrolijke boeket kan genieten. Weten welke bloemen je allemaal kunt bestellen? Kijk snel op onze bloemenpost pagina.