Kerst cadeau idee

 

 Kerst cadeau idee 

In de donkere wintermaanden hebben we gelukkig één lichtpunt en dat is natuurlijk Kerstmis. Het is een tijd van terugblikken op het afgelopen jaar en het gezellig samen zijn met vrienden en familie. En daar horen ook de leuke kerstcadeautjes bij. 

Maar heb jij al een leuk kerst cadeau idee? In deze tijd is er altijd zoveel te doen in zo weinig tijd; winkelen voor mooie kleding, naar de kapper, koken voor familiemaaltijden en het plannen van allerlei kerstborrels. Dan wil je ook nog een uniek en attent kerst cadeau verzinnen, want ieder jaar een foute kerstrui of sokken is ook geen origineel cadeau meer. Wij, de makers van Bloomincard, zaten zelf ook met dit vraagstuk en aangezien we dit jaar voor het eerst ook droogbloemen verkopen, was het idee al snel gemaakt om een kerst sette samen te stellen. Sette in het Italiaans staat voor zeven. Het is een cardboard plankje, met de look van een wenskaart, met daarin 7 gaatjes waar de meest schattige droogbloemetjes in kunnen. 

En die 7 schattige droogbloemetjes hebben we nu in kerstsfeer! 

Sette© is een super leuk concept om iemand mee te verrassen, maar het is natuurlijk ook een idee om aan jezelf cadeau te doen deze kerst, want dit setje staat superleuk op de schoorsteenmantel of in de vensterbank. We hebben 3 varianten ontworpen. Dit cadeautje past door vrijwel iedere brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. 

 

Vind je het een leuker idee om verse vrolijke Gerbera’s of echte Hollandse tulpen voor 

kerst cadeau te doen?  

Dan hebben we ook een aantal leuke handige Bloomincard Originals in kerstsfeer die we rechtstreeks van de kweker bij jouw vrienden en familie kunnen bezorgen. Bloomincard Original is een wenskaart die je heel eenvoudig omtovert naar een waterdichte vaas. Zo blijft jouw kerstcadeautje de hele kerst zichtbaar.